Aziatische talen

Vertaalbureau Hindivertalingen vertaalt niet alleen Hindi, maar is een breed inzetbaar vertaalbureau voor verschillende Aziatische talen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met vertalen voor Nederlandse en internationale organisaties. Daardoor kennen wij niet alleen de taal, maar ook de lokale gewoonten en gebruiken. In Aziatische landen kent men andere omgangsvormen dan in Nederland. Correct taalgebruik is hierbij van zeer groot belang: taalfouten worden door veel Aziatische bedrijven gezien als een teken van incompetentie en gebrek aan respect.

 

Een nauwkeurige vertaling is daarom een absolute voorwaarde voor een succesvolle zakendeal of het regelen van administratieve zaken.

 

Er zijn zeer veel Aziatische talen, sommige gesproken door enkele honderden mensen, andere door vele miljoenen sprekers. De meest gebruikte taal binnen ons vertaalbureau is uiteraard Chinees, gevolgd door Japans, Koreaans, Maleis en Thais. Bovendien is het vaak handig om teksten ook naar het Engels te laten vertalen, zodat alle betrokkenen elkaar goed begrijpen. Blauvelt Hindivertalingen werkt daarom met native speakers van Aziatische talen, die daarnaast zowel het Nederlands als het Engels perfect beheersen.

 

 

Vertaalbureau Aziatisch